joi, 21 aprilie 2011

Spring is here




13 comentarii:

  1. foarte frumos:) eu le-am ratat anul ăsta...:(( din fericire, știu sigur că vor înflori din nou și la anu':D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nope, nu le-ai ratat. Mergi in parculet la Popescu si le gasesti. Sigur te asteapta ele, florile, vreo cateva zile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :D am un jeg de net...văd că a ajuns un comentariu gol...:-L îți spusesem că-s foarte frumoase:) și mă plângeam că eu le-am scăpat anul ăsta:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu a venit gol. Eu eram de vina... pentru o proasta gestionare a culorilor de la blog :P

    RăspundețiȘtergere
  5. dacă o să ajung în Galați în timp util, sigur mă duc...:D deci, după o tură de faleză, va urma părculețul de la Popescu:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Well, nu trebuiesc ratati nici boschetii aia galbeni. :P Nu ca n-ar fi copaci infloriti si prin alte localitati, dar... ma gandesc ca nimic nu e ca primavara moldoveneasca :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ooo,daaa...vizităm tot!:)) ei, copaci înfloriți sunt gârlă și p'aci, problema e alta...aparatul foto nu-i cu mine:))) șade cumințel acasă, unde l-am uitat acu' o lună:((

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite de-asta nu-mi lipseste niciodata aparatul :P Si daca vrei sa stii, atunci cand dorm, gentuta de aparat se afla fain-frumos langa pat, nu care cumva sa scap vreun moment. Zilele trecute radeau colegii de munca de mine, ca se intamplase un accident... chicase matza in ciment (daramase un bou un stalp de electricitate si-si facuse ditamai mertzanu praf), si Iulia pac cu blitzul pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. dormi cu aparatul lângă pat să faci poze și-n vis?:))) sau umbli prin somn și vrei să-l ai la îndemână cănd pleci la plimbare pe acoperiș?:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai, fiecare cu meteahna lui. Unii dorm cu sticla de bere, altii cu sticla de apa, altii cu borcanul de muraturi. Eu cu aparatul. :)) Plimbarea pe acoperis nu ar fi tocmai o buna idee... Acoperisul meu e foarte aproape de God. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. :))dacă îți spun că al meu aparat stă chiar în pat, sub ursuleț:D, o să sune ciudat, nu?:))) asta e...:D d'aia l-am și uitat, că nu l-am văzut:-L
    uuu, pai bagă un zoom, poate faci de pe acoperiș o poză cu raiu', îngerași, norișori, alea alea:)) amen!:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Lol. Pai, si eu am un urs, dar al meu locuieste cu mine in pat :))
    Oh, holly cow, ce poze as mai face eu acolo sus, in sanul Domnului :)) Numai ca imi trebuie un telescopic ca sa prind toate amanuntele. Ma fac reporter de investigatie in Rai :)) Cancaniada incepe.
    Ps. Ce aparat ai?

    RăspundețiȘtergere
  13. deci...(știu că nu se începe cu deci,da' acu' îmi sună bine:D) și ursulețul meu locuiește în pat! și păzește aparatul care stă sub el=)))
    am un Fuji S1600, nu-i mare chestie...da' mi l-am luat de curând și încă e o jucărie interesantă:)) lasă că mă fac eu mare și-mi iau un dslr...;;)

    RăspundețiȘtergere